EmotieCoaching

“When you change the way you look at things, the things you look at change” Albert Einstein

 

Emoties hebben we niet voor niets. Welke emotie je ook neemt, het stuurt op eigen manier aan op ontwikkeling, richting of balans. Wat we voelen is exact in haar boodschap. Eenmaal begrepen? Dan helpen emoties de meest ogenschijnlijk complexe mentale/emotionele/situationele puzzeltjes, vraagstukken en issues op te lossen. Het geeft toegang tot een heel nieuw potentieel. 

 

 

 

Wat is EmotieCoaching?

“…In een sessie nemen we een stap naar achteren om inzicht te krijgen in het proces of thema waar je op dit moment mee te maken hebt. Of om dat vuurtje in je hart of die twinkel in je ogen opnieuw te ontdekken! Wat je vóelt – hoe subtiel ook – kan je helpen om de leiding van binnenuit terug te pakken, te her-balanceren, en stappen te nemen die voor jou op dit moment kloppen. Emoties zijn de spreekbuis van binnenuit, ze helpen misvattingen op overtuigingsniveau op te sporen die disbalans of ruis veroorzaken zodat we ze kunnen doorprikken…”

Vragen of een afspraak maken

 

 

Ben je nieuwsgierig of EmotieCoaching iets voor jou is? Op een eerste sessie krijg je kennismakingskorting van 30% | Op dit moment ONLINE sessies mogelijk ivm corona maatregelen of 1,5 meter afstand sessies op de nieuwe locatie op het Zonneplein in Amsterdam Noord :).