Emotiecoaching

Ik neem je mee in een kleine reis naar binnen toe. Met als insteek je vraagstuk, verlangen, of “probleem” laat ik je zien hoe je systeem werkt en hoe alles met elkaar samenhangt: het geheel van hart (wie je bent), je mentale gereedschap (je manifestatietool!), je emoties (de brug ertussen) én de fysieke manifestaties (alles wat zich feitelijk in jouw leven verschijnt).

‘EmotieCoaching’ verwijst naar de functie van emoties in dit geheel – vaak het ontbrekende puzzelstukje als het gaat om het begrijpen van onszelf en de wereld om ons heen. Emoties spreken voor het hart opdat je je bewust wordt hoe je je mentale gereedschap – en als logisch gevolg(!) wat zich in je leven verschijnt – kan gaan afstemmen op wie je (in je hart) bent. Emoties sturen steeds aan op balans in alle lagen van ons zijn, en in het leven dat hieruit voortvloeit. Ga je eenmaal zien hoe dat werkt, dan begrijp je alles. Jezelf. Het leven. Eenheid. Dualiteit. Creatie. Leiding. Keus. Heelheid. Het antwoord op de vraag waarvoor je kwam wordt dan ineens heel logisch. Je emoties worden je nieuwe coach.  

 

Magne:

‘het is zo mooi dat je met behulp van een emotiecoach al je harde gevoelens, als miskenning en woede leert omkeren in iets heel zachts dat volledige verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en je eigen voelen. Vooral het leren transformeren van zelfondemijnende gedachten is heel waardevol voor de rest van je leven. Is dat eenmaal geleerd en ingezien, raak je die kennis nooit meer kwijt en daarmee bezit je voor altijd het vermogen om jezelf te helpen’

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Een sessie boeken?

Een EmotieCoaching sessie in Amsterdam of omstreken (bij jou thuis) of in Landsmeer (Dorpsstraat 42)

Maak een afspraak

Bekijk de video van Vera Helleman over emoties als innerlijke navigatie 

Onderstaand filmpje (interview) is een opname voor de dagtraining anders kijken naar emoties door Vera zelf en gaat over emoties als innerlijke richtingaanwijzer. Het geeft een goed beeld van het gedachtegoed.