Ik ben Elisa. Met Thura (4), Malin (1) en mijn Elmer (man ;)) woon ik in Amsterdam Noord.

Verbinden met mensen en de wereld vanuit de gevoelslaag en echtheid is wat ik het liefst doe, en dat begint voor mij altijd met de verbinding met/in mezelf. Ik ben nieuwsgierig naar wat er in mezelf en in anderen leeft, vanuit oprechtheid, en om te leren wat er nodig is vanuit een dieper verlangen. Dit is er altijd geweest en nu komt dit samen in de coaching en het werken met zwangere vrouwen en moeders.

Als coach en doula (rondom geboorte) help ik om in en vanuit jezelf te vinden wat je nodig hebt: of het nu richting, helderheid, antwoorden, vertrouwen, ontspanning, kracht, vreugde of iets anders is. Ik kijk met je mee, stel vragen, en kan je uitleggen hoe emoties ons met een boodschap of proces altijd weer terug voeren naar de kern van wie we zijn. Heel concreet wordt er zichtbaar wat je binnenwereld aangeeft dat je nodig hebt in dit moment. 

Geïnspireerd door het leven zelf en o.a. ayahuasca, het werk van Vera Helleman, vriendschappen, mijn relatie, zwangerschappen, geboortes en het moederschap leerde (en leer!) ik de weg van buiten naar binnen en van binnen naar buiten steeds beter kennen. De weg naar de stilte en rust in mezelf én de weg van creatie en expressie vanuit mezelf. Emotiecoaching (Vera Helleman) vat voor mij alles samen en geeft een waardevol besef van hoe het werkt ín mij en dat alles wat ik in het leven tegenkom een wonderlijke reflectie is van mijn binnenwereld. Hoe beter we ons eigen systeem begrijpen hoe meer we zelf leiding krijgen over ons eigen leven, en het ons niet meer ‘overkomt’. Het wordt dan mega interessant!