Ik ben Elisa. Met Thura (4), Malin (1) en mijn man Elmer woon ik in Amsterdam Noord.

Verbinden met mensen en de wereld vanuit de gevoelslaag en echtheid is wat ik het liefst doe, en dat begint voor mij altijd met de verbinding met/in mezelf. Ik ben nieuwsgierig naar wat er in mezelf en in anderen leeft, vanuit oprechtheid, en om te leren wat er nodig is vanuit een dieper verlangen. Dit is er altijd geweest en nu komt dit samen in de coaching en het werken met zwangere vrouwen en moeders.

Als coach en doula (rondom geboorte) help ik om in en vanuit jezelf te vinden wat je nodig hebt: of het nu richting, helderheid, antwoorden, vertrouwen, ontspanning, kracht, vreugde of iets anders is. Ik kijk met je mee, stel vragen, en kan je uitleggen hoe emoties ons met een boodschap of proces altijd weer terug voeren naar de kern van wie we zijn. Heel concreet wordt er zichtbaar wat je binnenwereld aangeeft dat je nodig hebt in dit moment. 

Geïnspireerd door het leven zelf en o.a. het werken met plantmedicijnen, het werk van Vera Helleman, mooie gesprekken, de natuur, zwangerschap, mijn bevallingen en mijn kinderen leerde (en leer!) ik de weg van buiten naar binnen en van binnen naar buiten steeds beter kennen. De weg naar de stilte en rust in mezelf én de weg van creatie en expressie vanuit mezelf. Emotiecoaching (Vera Helleman) legt voor mij de link tussen het ontastbare en de nuchtere aardse realiteit, door inzicht in hoe alles wat zich in mijn leven verschijnt altijd een logisch gevolg is van wat ik energetisch uitzend (hart en overtuigingen). Hier zijn de kwartjes over hoe creatie werkt écht gaan vallen en kon ik me volledig gaan verbinden met alles wat zich in mijn leven verschijnt.