Doula support  

Een vertrouwd gezicht bij de bevalling

Als doula spreek ik je zachte kracht en innerlijke weten aan, tijdens de zwangerschap én tijdens de bevalling. Ik help je je innerlijke signalen herkennen en begrijpen, zodat je de leiding kan nemen over je eigen proces. Het gaat dan niet meer over hoe de bevalling zich precies ontvouwt, maar dat je steeds in iedere situatie en in elk moment de stappen en keuzes kunt nemen zoals deze kloppen voor jou. Als doula leer ik je goed kennen tijdens de zwangerschap en help ik je om voor jezelf helder te krijgen wat voor jou belangrijk is op dit moment en tijdens en na de geboorte van je kindje. Tijdens de bevalling ben en blijf ik als vertrouwd gezicht bij jou en jullie. Ik ondersteun in het proces fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Op dit moment staan mijn doula activiteiten op een laag pitje. Met EmotieCoaching kan ik je tijdens en na de zwangerschap heel goed begeleiden in de mentale, emotionele en of spirituele processen en vraagstukken die je hierin tegenkomt. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings

.

3. doulabegeleiding bij bevalling

Liefdevolle aanwezigheid en ondersteuning gericht op jou en jullie welzijn